Road van No.8jinshun het Nieuwe District van Zhuqiao Pudong, Shanghai, China
Thuis ProductenMondelinge Steroïden

Anavar 10mg, de Steroïdenpillen van 25mg 50mg voor de witte kleur van de spiergroei

Anavar 10mg, de Steroïdenpillen van 25mg 50mg voor de witte kleur van de spiergroei

  • Anavar 10mg,25mg 50mg Steroids pills for muscle growth white color
  • Anavar 10mg,25mg 50mg Steroids pills for muscle growth white color
  • Anavar 10mg,25mg 50mg Steroids pills for muscle growth white color
  • Anavar 10mg,25mg 50mg Steroids pills for muscle growth white color
  • Anavar 10mg,25mg 50mg Steroids pills for muscle growth white color
  • Anavar 10mg,25mg 50mg Steroids pills for muscle growth white color
 • Anavar 10mg,25mg 50mg Steroids pills for muscle growth white color

  Productdetails:

  Merknaam: CL/BNP/LIVE WELL

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10 flessen
  Prijs: 10usd
  Verpakking Details: Box
  Levertijd: binnen 3 dagen
  Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin, Bankoverdracht, T/T
  Levering vermogen: 1000vials
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  kleur: Wit Specificatie: Poeder
  opslagruimte: droge plaats
  Hoog licht:

  oral legal steroids

  ,

  oral anabolic steroids

  Anavar--Oxandrolone

   

   

  (1) Productnaam: 99% Hoge zuiverheid - kwaliteits Steroid Tabletten Anavar, Oxandrolone 25mg, 50mg voor Spier die CAS no.53-39-4 bouwt
  (2) Andere Naam: Anavar, Oxandrolone, Oxandrolone Anavar, Oxanabol, Oxandro, Oxabolon, steroïden
  (3) Merknaam: BNP, LEEFT GOED 
  (4) CAS NR: 53-39-4
  (5) Prijs: Onderhandeling
  (6) Norm: 25mg/pill (100 lusjes/fles), 50mg/pill (100 lusjes/fles)
  (7) Verpakkingsdetails: Discrete verpakking of als youur vereisten
  (8) hoe te opdracht te geven tot: Contact door e-mail of WhatsApp-bericht of Telegrambericht

  Productomschrijving:

  Oxandrolone is aweak steroïden met slechts een lichte androgene component. Men heeft getoond dat Oxandrolone, wanneer genomen in redelijke dosering, zelden om het even welke bijwerkingen heeft. Dit wordt gewaardeerd aangezien Oxandrolone meestal voor vrouwen en kinderen werd ontwikkeld. Oxandrolone is één van de weinig steroïden die niet het vroege belemmeren van de groei in kinderen veroorzaakt aangezien het te vroeg niet de epiphysial de groeiplaten sluit. Om deze reden wordt Oxandrolone meestal gebruikt in kinderen om de groei te bevorderen en in vrouwen om osteoporose te verhinderen. Oxandrolone veroorzaakt zeer lichte virilizationsymptomen, al dan niet. Dit kenmerk maakt tot Oxandrolone een goedgekeurde remedie voor vrouwelijke atleten aangezien, bij een dagelijkse dosis die 10-30 mg, de symptomen slechts zelden worden waargenomen masculinizing.

   

  Bodybuilders en powerlifters, in particutar, als Oxandrolone om drie redenen. Eerst, Oxandrolone een sterke sterkteaanwinst door de fosfocreatinesynthese in de spiercel te bevorderen veroorzaakt zonder vloeistof (water) in de verbindingen en de spieren te deponeren. Powerlifters en weightlifters die niet omhoog in een hogere gewichtsklasse willen beëindigen halen voordeel uit dit aangezien het hen om sterker toestaat te worden zonder lichaamsgewicht tegelijkertijd te bereiken. De combinatie Oxandrolone en 20-30 mg Holotestin is dagelijks zeer efficiënt gebleken te zijn aangezien de spieren ook harder kijken. De zo ook goede resultaten kunnen door een gelijktijdige opname van Oxandrolone per dag worden bereikt. Hoewel Oxandrolone zelf geen merkbare spiergroei veroorzaakt kan het het spier-zichontwikkelend effect van vele steroïden duidelijk verbeteren. Deca-Durabolin, Dianabol (D -D-bol) en de diverse testosteronsamenstellingen, in het bijzonder, combineren goed met Oxandrolone om een „massaopbouw“ te bereiken omdat de sterkteaanwinst die door de opname hiervan wordt veroorzaakt hoogst weefsel-ontwikkelt en vloeibaar-behoudt substanties in een extra spiermassa resulteert. Een stapel van 200 mg deca-Durabolin/week, het Depot van 500 mg Testoviron/week, en 25 mg Oxandrolone/dag leidt tot een goede aanwinst in sterkte en massa in de meeste atleten. Deca-Durabolin heeft een verschillend anabool effect en bevordert de synthese van proteïne; Oxandrolone verbetert de sterkte door een hogere fosfocreatinesynthese; en Testoviron-Depotinereases de aggressiviteit voor de training en versnelt regeneratie.

  Anavar 10mg, de Steroïdenpillen van 25mg 50mg voor de witte kleur van de spiergroei

  De tweede reden waarom Oxandrolone zo populair is is dat deze samenstelling niet in enige dosering aromatiseert. Zoals reeds vermeld, wordt een bepaald deel van het testosteron huidig in het lichaam omgezet in oestrogeen. Dit aromatisatieproces, afhankelijk van de neiging, kan duidelijk van de atleet aan een andere variëren. Oxandrolone is één van de weinig steroïden die niet aan oestrogeen kunnen aromatiseren. Dit kenmerk heeft diverse voordelen voor de atleet. Met Oxandrolone krijgt het spiersysteem niet de typische waterige verschijning zoals met vele steroïden, waarbij het wordt gemaakt zeer tijdens de voorbereiding voor een competiton interessant. In deze fase is het vooral belangrijk om het oestrogeenniveau sinds oestrogeenprogramma's zo laag mogelijk te houden het lichaam om water op te slaan zelfs als het dieet calorie-reduced is. In combinatie met een dieet, helpt Oxandrolone om de spieren hard en gescheurd te maken. Hoewel Oxandrolone zelf geen vet opsplitst, speelt het een indirecte rol in dit proces omdat de substantie vaak de eetlust van de atleet onderdrukt. Oxandrolone kan wat opzwellen ook veroorzaken dat in severatatleten in misselijkheid en het braken resulteert wanneer de tabletten met maaltijd worden genomen. De bijsluiter van Italiaanse Oxandrolone neemt nota van zijn effect op de activiteit van het maagdarmkanaal. Sommige atleten melden zo voortdurende diarree. Hoewel deze symptomen niet zeer prettig zijn helpen zij nog het vet van de atletenopsplitsing en worden harder. Zij die voor de concurrentie uitwerken of geinteresseerd in het bereiken van kwaliteitsspieren zijn zouden Oxandrolone met steroïden zoals Winstrol, Parabolan, Masterject, Primobolan-Depot, en Testosteronpropionaat moeten combineren. Een stapel van 50 mg Winstrol om de twee dagen, 50 van het Testosteronmg propionaat om de twee dagen, en 25 mg Oxandrolone is elke dag efficiënt gebleken. Een ander voordeel van nonaromatization van Oxandrolone is dat de atleten die aan hoge bloeddruk lijden of gynecomastia van de zwezerikklieren wanneer het nemen van sterkere androgene steroïden ontwikkelen deze bijwerkingen met een deze samenstelling niet zullen hebben. De stapel Oxandrolone/deca-Durabolin is een welkom alternatief voor deze groep atleten of voor atleten die tekens van slechte gezondheid tonen tijdens massaopbouw met testosteron, Dianabol (D -D-bol), of Anadrol. De atleten meer dan veertig zouden Oxandrolone hoofdzakelijk moeten gebruiken.

   

  De derde reden die goed voor een opname van Oxandrolone spreekt is dat zelfs in een zeer hoge dosering deze samenstelling niet de eigen het testosteronproductie van het lichaam beïnvloedt. Om dit duidelijk te maken: Oxandrolone onderdrukt niet de eigen het hormoonproductie van het lichaam. De reden is dat het niet heeft negatief mechanisme op de hypothalamohypophysial testicular as terugkoppelen betekent, die dat tijdens de opname van Oxandrolone, in tegenstelling tot tijdens de opname van de meeste anabole steroïden, de testikels signaleren de hypothalamus om niet of de versie van GnRH (gonadotropin die hormoon vrijgeeft) en LHRH die (hormon vrijgevend hormoon luteinizing) te verminderen tegen te houden. Deze speciale eigenschap van Oxandrolone kan worden verklaard door het feit dat de substantie niet in wordt omgezet.

   

  Om deze reden combineert Oxandrolone zeer goed met Andriol, aangezien Andriol niet in een dosering van zelfs 240 mg dagelijks aromatiseert en slechts lichte invloed op de hormoonproductie heeft. De dagelijkse inname van 280 mg Andriol en 25 mg Oxandrolone resulteert in een goede aanwinst in sterkte en, in steroid beginners, ook in spiermassa zonder bovenmatig waterbehoud en zonder significante invloed bij de testosteronproductie. Zoals voor de dosering van Oxandrolone, schijnen 8-12 tabletten bij mannen en 5-6 tabletten in vrouwen om de beste resultaten te brengen. De vuistregel is om 0.125mg/pound van lichaamsgewicht te nemen dagelijks succesvol in klinische tests gebleken. De tabletten worden normaal genomen twee tot drie keer dagelijks na maaltijd waarbij een optimale absorptie van de substantie wordt verzekerd. Zij die de reeds besproken gastro-intestinale pijn wanneer het nemen van Oxandrolone krijgen zijn beter van het nemen van de tabletten één tot twee uren na een maaltijd of het overschakelen op een andere campound.

   

  Aangezien Oxandrolone slechts lichtjes giftig is en gewoonlijk weinig bijwerkingen toont wordt het gebruikt door verscheidene atleten gedurende een langere periode ot tijd. Nochtans zou Oxandrolone niet voor verscheidene opeenvolgende maanden, sinds moeten worden genomen, zoals met bijna alle mondelinge steroïden het 17 alpha- alkylated en zo levergifstof is. Oxandrolone is een remedie voor alle doeleinden die, afhankelijk van het doel van de atleet, zeer veelzijdig is. De vrouwen die gevoelig aan de opname van anabole steroïden reageren bereiken goede resultaten wanneer het combineren van Oxandrolone zonder het lijden aan de gebruikelijke virilizationsymptomen. De vrouwen, zouden nochtans niet meer dan 6 tabletten dagelijks moeten nemen. Anders, androgeen-veroorzaakt bijwerkingen zoals acne, kunnen de diepe stem, de clitorial hypertrofie of de verhoogde groei van lichaamshaar voorkomen.

   

  Effectieve dosis: (optimaal) 100mgs

  Het actieve Leven: <16 hours="">

  Opsporingstijd: tot 8 weken

  Weken: 1-5: Anavar (Oxymetholone) 50mg Elke Dag

   

  Specificaties:

  Testpunten Specificatie Testresultaten
  Verschijning Wit of bijna wit kristallijn poeder Ben in overeenstemming
  Verlies bij het drogen ≦0.5% 0,24%
  Optische omwenteling +68°~+72° 70.3°
  Smeltpunt 60~65°C 61-63°C
  (HPLC) Analyse 97-103.0% 98.71%
  Vrij zuur 0.5%max 0,35%
  Conclusie

  Het aboyeproduct is analysenorm in overeenstemming

   

  Contactgegevens
  Passion Technology Development Limited

  Contactpersoon: Qin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  Vraag een offerte aan

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy China Goed Kwaliteit Injecteerbare Peptides Leverancier. © 2018 - 2020 peptide-steroids.com. All Rights Reserved.