Shangshuyuanzuiden van Nongye Rd., het Nieuwe District van Zhengdong, Zhengzhou, Henan, China 450000
Thuis ProductenInjecteerbare Anabole Steroïden

Sustanon 250 Synthetische Anabole Steroïden 250mg/Ml Oplossings voor Injectiesteroïden het bodybuilding

Sustanon 250 Synthetische Anabole Steroïden 250mg/Ml Oplossings voor Injectiesteroïden het bodybuilding

  • Sustanon 250 Synthetic Anabolic Steroids 250mg / Ml Solution For Injection steroids bodybuilding
  • Sustanon 250 Synthetic Anabolic Steroids 250mg / Ml Solution For Injection steroids bodybuilding
  • Sustanon 250 Synthetic Anabolic Steroids 250mg / Ml Solution For Injection steroids bodybuilding
  • Sustanon 250 Synthetic Anabolic Steroids 250mg / Ml Solution For Injection steroids bodybuilding
  • Sustanon 250 Synthetic Anabolic Steroids 250mg / Ml Solution For Injection steroids bodybuilding
 • Sustanon 250 Synthetic Anabolic Steroids 250mg / Ml Solution For Injection steroids bodybuilding

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Filter
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 13103-34-9

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10vials
  Verpakking Details: Folie zak
  Levertijd: 3-7 dagen
  Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T,
  Levering vermogen: 100000vials
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Model No: CAS 13103-34-9 Gebruik: Bouw Vette Spier, Branden en het Bereiken van Sterkte
  Specificatie: USP/BP overbrenging: EMS, Fedex, TNT, DHL, UPS
  Polciy: Reshippingsbeleid Betaling: Western Union, Moneygram, T/T
  naam: sus 250

            Synthetische Anabole SteroidsSustanon 250, 250mg/ml-oplossing voor de aanwinst van de injectiespier

   

  1. WELKE SUSTANON 250 IS EN WAT HET VOOR WORDT GEBRUIKT

  Sustanon 250 is een duidelijke lichtgeele oplossing voor injectie die het actieve ingrediëntentestosteron in 4 (250 mg/ml) bevat afzonderlijke vormen. De werkzamee stoffen van Sustanon 250 (zie sectie 6 „Welke Sustanon 250“ wordt omgezet in testosteron door uw lichaam bevat. Het testosteron is een natuurlijk mannelijk hormoon dat als androgen wordt bekend.

  Bij mensen, wordt het testosteron geproduceerd door de testikels. Het is noodzakelijk voor de normale groei, de ontwikkeling en de functie van de mannelijke genitaliën en voor secundaire mannelijke geslachtskenmerken. Het is noodzakelijk voor de groei van lichaamshaar, de ontwikkeling van beenderen en spieren, en het bevordert de productie van rode bloedcellen. Het maakt ook de stemmen van mensen verdiepen.

  Sustanon 250 wordt gebruikt bij volwassen mensen voor testosteronvervanging om diverse gezondheidsproblemen te behandelen die door een gebrek aan testosteron (mannelijke hypogonadism) worden veroorzaakt. Dit zou door twee afzonderlijke metingen van het bloedtestosteron moeten worden bevestigd en ook klinische symptomen zoals impotentie, onvruchtbaarheid, lage geslachtsaandrijving, vermoeidheid, depressief stemmingen en beenverlies omvatten dat door lage hormoonniveaus wordt veroorzaakt.

  Sustanon 250 kan ook als steunende therapie voor vrouwelijk-aan-mannelijke transseksuelen worden gebruikt.

   

  2. WAT U MOET WETEN ALVORENS SUSTANON 250 WORDT BEHEERD

  Neem geen Sustanon 250:

  • Als u zwanger bent of denkt kunt u zwanger zijn (zie „Zwangerschap, het de borst geven en vruchtbaarheid“).
  • Als u een tumor van uw voorstanderklier of borst, of gehad of verdacht om één van deze tumors te hebben hebt.
  • In kinderen onder de leeftijd van 3 jaar.
  • Als u voor één of meer van de ingrediënten van deze geneeskunde allergisch bent (die in sectie 6 „Welke Sustanon 250“ bevat) wordt vermeld. Als u voor pinda's of soja allergisch bent (zie Sectie 2 „Belangrijke informatie over enkele ingrediënten van Sustanon 250“).

  Neem speciale zorg met Sustanon 250:

  Als u om het even welke tekens van masculinisation (bijvoorbeeld stijgt het verminderen van de stem of in lichaam of gezichtshaar) opmerkt, raadpleeg onmiddellijk uw arts.

  De behandeling met mannelijke hormonen zoals testosteron kan de grootte van de prostaat, vooral in bejaarden verhogen. Daarom zal uw arts uw prostaat bij regelmatige intervallen door digitaal rectaal onderzoek (DRE) en bloedonderzoeken voor prostate-specifiek antigeen (PSA) onderzoeken.

  Bovendien, met regelmatige intervallen, zullen de bloedonderzoeken worden gedaan de zuurstof-dragende substantie in uw rode bloedcellen (hemoglobine) controleren. In zeer zeldzame gevallen zal het aantal rode bloedcellen teveel het leiden tot complicaties verhogen.

  De volgende bloedcontroles zouden door uw arts vóór en tijdens de behandeling moeten worden uitgevoerd: het niveau van het testosteronbloed, volledig bloedonderzoek.

  De medische controles kunnen ook in een andere voorwaarden noodzakelijk zijn. Daarom alvorens u begint deze geneeskunde te gebruiken moet u uw arts vertellen of de apotheker als u ooit had, heeft nog of om verdacht te hebben:

  • Borstkanker die aan de beenderen heeft uitgespreid;
  • Nier of longkanker;
  • Hartkwaal;
  • Nierziekte;
  • Leverziekte;
  • Hoge bloeddruk;
  • Mellitus diabetes;
  • Epilepsie;
  • Migraine, hoofdpijnen;
  • Prostaatklachten, zoals problemen met het overgaan van urine;
  • Bloed het klonteren problemen - thrombophilia (een abnormaliteit van bloedcoagulatie die het risico van trombose verhoogt - bloedstolsels in bloedvat).

  Als u aan strenge hart, lever of nierziekte lijdt, kan de behandeling met Sustanon 250 strenge complicaties in de vorm van waterbehoud in uw lichaam soms veroorzaken dat van (congestie) vergezeld gaat hartverlamming.

  Vertel uw arts of hebt u hoge bloeddruk of of wordt u behandeld voor hoge bloeddruk aangezien het testosteron een stijging van bloeddruk kan veroorzaken.

  Als u slaapapnoea die (tijdelijk ademhaling tegenhoudt tijdens uw slaap) hebt, kan het slechter worden als u testosteron-bevattende producten gebruikt. Laat uw arts weten of bent u ongerust gemaakt over dit. De extra supervisie door uw arts kan noodzakelijk zijn voor het geval dat u te zwaar bent of aan chronische longziekte lijdt.

  Tijdens behandeling zou u ook uw arts moeten vertellen:

  • als u een vrouwelijk-aan-mannelijke transseksueel bent. U zou speciale beoordelingen, met inbegrip van psychiatrische beoordeling moeten hebben, alvorens de behandeling is begonnen.
  • als u een vrouwelijk-aan-mannelijke transseksueel bent en persoonlijk of familiegeschiedenis van borstkanker en een persoonlijke geschiedenis van endometrial kanker hebt.

  Kinderen en adolescenten

  De veiligheid en de doeltreffendheid van deze geneeskunde zijn niet voldoende bepaald in kinderen en adolescenten.

  De extra supervisie door uw arts is noodzakelijk in de behandeling van kinderen en adolescenten aangezien het testosteronbeleid in het algemeen vroege seksuele ontwikkeling kan veroorzaken en de groei beperkt (zie sectie 4 „Kinderen en adolescenten“).

  De bloedonderzoeken kunnen worden beïnvloed.

  Voor vrouwelijk-aan-mannelijke transseksuelen, kan Sustanon 250 als deel van een programma van behandeling, met inbegrip van chirurgie worden gegeven.

  Andere geneesmiddelen en Sustanon 250

  • Gelieve te vertellen uw arts of de apotheker als u neemt, heeft onlangs genomen, of een andere geneesmiddelen kunnen nemen – zelfs voorgeschreven niet die.

  Andere geneesmiddelen kunnen de gevolgen van Sustanon 250 beïnvloeden, of Sustanon 250 kan andere geneesmiddelen beïnvloeden. Daarom moet u uw arts of apotheker vertellen als u, gebruikt of op het punt staat te gebruiken:

  • Insuline en/of andere geneesmiddelen om de niveaus van de bloedsuiker te controleren;
  • Geneesmiddelen om het klonteren van uw bloed (antistollingsmiddelen) te verminderen;
  • Bepaalde geneesmiddelen die de hoeveelheid enzymen die in de lever b.v. geneesmiddelen veranderen moeten worden gemaakt die worden gebruikt om epilepsie (fenobarbital) te behandelen.

  Deze drugs kunnen de niveaus van testosteron in uw lichaam beïnvloeden en uw arts kan de dosis of de frequentie uw Sustanon 250 moeten aanpassen.

  Het gebruik van androgens zoals Sustanon 250 kan tot een vermindering van de dosissen deze geneesmiddelen leiden.

  Ook vertel uw arts of apotheker als u of ongeveer gebruikt om hormoonacth of corticosteroids (die wordt gebruikt om diverse voorwaarden zoals reumatiek, artritis, allergisch voorwaarden en astma te behandelen) te gebruiken. Het gebruik van androgens zoals Sustanon 250 kan het risico van waterbehoud verhogen vooral als uw hart en lever niet behoorlijk werken.

  Androgens kunnen de resultaten van sommige laboratoriumtests (b.v. schildklier) ook beïnvloeden. Daarom moet u uw arts of laboratoriumpersoneel vertellen dat de tests uitvoert dat u deze geneeskunde gebruikt.

  Het gebruiken van Sustanon 250 met voedsel en drank

  Deze geneeskunde kan worden ingespoten zonder overweging van maaltijd en dranken te nemen.

  Zwangerschap, het de borst geven en vruchtbaarheid

  Sustanon 250 moet niet door vrouwen die zwanger zijn of denken zij (zie sectie 2 „geen Sustanon 250“) gebruikt zwanger zijn, of door vrouwen worden genomen die de borst geven.

  Bij mensen, kan de behandeling met Sustanon 250 tot vruchtbaarheidswanorde leiden door spermavorming te onderdrukken.

  In vrouwen, kan de behandeling met deze geneeskunde tot een onregelmatige of afwezige menstruele cyclus leiden.

  Als u zwanger of de borst gevend bent, denk u zwanger kunt zijn of van plan bent om een baby te hebben, uw arts of apotheker om raad vragen alvorens deze geneeskunde te nemen.

  Het drijven van en het gebruiken van machines

  Voor zover het geweten is heeft deze geneeskunde geen invloed op het drijven van en het gebruiken van machines.

  Belangrijke informatie over enkele ingrediënten van Sustanon 250

  Deze geneeskunde bevat ook:

  • Arachis olie (arachideolie) - als u voor pinda of soja allergisch bent, gebruik dit geneesmiddel (zie „geen Sustanon 250“ gebruik) niet.
  • Benzyl alcohol (100 mg per ml oplossing) - de Producten die benzyl alcohol bevatten moeten niet aan voorbarige babys of pasgeborenen worden gegeven. Benzyl alcohol kan giftige reacties en allergische reacties in oude zuigelingen en kinderen veroorzaken tot 3 jaar.

  Ongepast gebruik

  Als u een patiënt bent die aan competities deelneemt die door het Agentschap (WADA) worden geregeerd van de Wereldantidoping, dan zou u de WADA-Code moeten raadplegen alvorens deze geneeskunde als Sustanon 250 te gebruiken kunt zich in antidoping het testen mengen.

  Het misbruik van deze geneeskunde om capaciteit in sporten te verbeteren draagt ernstige gezondheidsrisico's en is afgeraden.

   

   

   

  Sustanon 250 Synthetische Anabole Steroïden 250mg/Ml Oplossings voor Injectiesteroïden het bodybuildingSustanon 250 Synthetische Anabole Steroïden 250mg/Ml Oplossings voor Injectiesteroïden het bodybuilding

   

  -Extra Informatie -
  Merk: Filter
  Pakket: Plastic Buis
  Plaats van oorsprong: China
  Certificaat: GMP
  Haven: Shanghai, Guangzhou, Shenzhen, Hongkong

  -Leveringsinformatie -
  Verpakking: Plastic Buis/flesjes of als uw verzoek
  Betaling: T/T, Western Union
  Haven: Shanghai, Shenzhen, Gunagzhou Hongkong
  Verzendingsmethode: EMS, TNT, DHL, Fedex, UPS, enz.
  Belangrijke tijd: Binnen 24 uren na betaling
  levertijd: veilig & geschikt, rond 3 dagen na betaling.

  -Onze Concurrentievoordelen -
  1. Rijke ervaring.
  Ons bedrijf is een professionele productie belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied van vele jaren
  2. Superieure kwaliteit, zuiverheid en gunstig.
  Ons bedrijf is een professionele belangrijke fabrikant in China op farmaceutisch gebied. De goede kwaliteit is één van ons geheim succes.
  3. Veilige en snelle levering.
  Wij hebben GOUDEN FORWARDER en Brits Pakhuis zodat kunnen wij levering snel en veilig.
  4. Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen.
  5. Concurrerende Prijzen: Lage prijs met hoge qulity.

   

  Q1: Hoe behandelt u kwaliteitsklacht?
  A: Eerst en vooral, zal onze QC afdeling strikt onderzoek van onze de uitvoerproducten door HPLC doen, UV, GC,
  TLC etc. om het kwaliteitsprobleem te verminderen om nul te naderen. Als er een echt kwaliteitsprobleem is, veroorzaakt door ons, zullen wij u vrije goederen voor vervanging verzenden of zullen uw verlies terugbetalen.

  Q2. Hoe te met ons samen te werken?
  U kunt ons voor samenwerking door de websitecontactgegevens, of contact met de verkopers in ons bedrijf contacteren. Wij zullen u over het specifieke detail via e-mail verbinden.

  Q3: Keurt u Steekproeforde goed?
  A: Ja, keuren wij kleine orde van 10g, 100g en 1kg voor uw evaluatiekwaliteit van goed onze goederen.

  Q4: Is er om het even welke korting?
  A: Ja, voor grotere hoeveelheid, steunen wij altijd met betere prijs.

  Q5: Keurt u VISUM bedrijfscreditcard goed?
  A: Droevig keuren wij VISUMgeen creditcard goed,
  wij zouden T/T, Moneygram, Western Union willen goedkeuren.

  Q6: Hoe lang neemt het aan de goederen aankwam?
  A: Het is afhankelijk van uw plaats,
  Voor kleine orde, te verwachten gelieve 5-7 dagen door DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.
  Voor massaorde, te staan gelieve 5-8 dagen door de Lucht toe, 20-35 dagen door Overzees.

  Q7: Hebt u om het even welk reshipmentbeleid?
  wij hebben de goed naverkoopdienst en re-verzendingsbeleid als het pakket verliest
  Onze lange vereniging met onze cliënten heeft grote voordelen gebracht
  Wij nemen altijd de meest bovenste zorg in de verpakking van onze producten
  onze cliënten zullen dit bevestigen aangezien zelfs zij worstelen om hen zonder hulp af en toe te vinden.
  Maar ondanks onze beste inspanningen het nog mogelijk is een klein aantal pakketten zal grijpen.
  In deze omstandigheid wij reship vrij beloven om verhouding op lange termijn te vestigen

  Q8: Hoe te orde te werk te gaan?
  Laat me de punten, hoeveelheid en de contury bestemming kennen die me helpen om u een juiste prijs te geven
  Gelieve te laten me de punten kennen u zoekt, hoeveelheid en het land van bestemming. Nadat u alle details van orde bevestigt, betaal vooraf geld 100% en geef ons Verzendadres. Wij schikken de verzending in eerste keer na betaling ontvangt en de naverkoopdienst aanbiedt nadat u pakket ontvangt.

   

   


   

   

  Contactgegevens
  Passion Technology Development Limited

  Contactpersoon: Eva Liu

  Tel.: +8618300705065

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  Vraag een offerte aan

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy China Goed Kwaliteit Injecteerbare Peptides Leverancier. © 2018 - 2020 peptide-steroids.com. All Rights Reserved.