Road van No.8jinshun het Nieuwe District van Zhuqiao Pudong, Shanghai, China
Thuis ProductenSARMs

Mk-2866 Sarms-van de de Spiergroei van Poederostarine Professionele Bodybuilders

Mk-2866 Sarms-van de de Spiergroei van Poederostarine Professionele Bodybuilders

  • MK-2866 Sarms Powder Ostarine Muscle Growth Professional Bodybuilders
  • MK-2866 Sarms Powder Ostarine Muscle Growth Professional Bodybuilders
  • MK-2866 Sarms Powder Ostarine Muscle Growth Professional Bodybuilders
 • MK-2866 Sarms Powder Ostarine Muscle Growth Professional Bodybuilders

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Filter
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 159752-10-0

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10 G
  Prijs: >6$
  Verpakking Details: Plastiek, bel, zilveren document, 1kg/bag, 100g/bag
  Levertijd: 3-7 dagen
  Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
  Levering vermogen: 1000kg
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Model No: 159752-10-0 Kwaliteitsnorm: Bp, USP, EP, Cp
  betalingsmethode: T / T, Western Union, Money Gram GS-code: 6809900000
  Het verschepen methode: EMS, DHL, Fedex, enz. (huis-aan-huis) naam: Ostarine (mk-2866)
  Hoog licht:

  sarms supplement

  ,

  sarms bodybuilding supplements

   

  Van de de Spiergroei van Ostarine van het Sarmspoeder (mk-2866) professionele bodybuilders

  Profiel

  Ook genoemd geworden mk-2866, enobasarm, ostabolic of gtx-024, is Ostarine een zeer populaire SARM (selectieve androgen receptormodulator). Oorspronkelijk, werd het ontwikkeld om spier, evenals osteoporose te verhinderen en te behandelen die verspillen. Nochtans, gebruiken de atleten vandaag ostarine als prestatiesversterker om hen een rand over hun concurrentie te geven.

  Aangezien het virilization geen problemen in vrouwen zal veroorzaken, kan ostarine door zowel wijfjes als mannetjes worden gebruikt.

  Mk-2866 Sarms-van de de Spiergroei van Poederostarine Professionele Bodybuilders 0

  Hoe het werkt

  Ostarine bindt aan de androgen receptoren enkel zoals anabole steroïden, maar het doet dit selectief, zo betekent het dat het aanzienlijk minder bijwerkingen heeft.

  Studies

  Een 12 week dubbelblinde placebo gecontroleerde fase II werd klinische proef geleid op ostarine, die aantoonde dat ostarine magere spiermassa verhoogde en fysieke functie zonder de negatieve bijwerkingen verbeterde die met testosteron of andere anabole steroïden worden gezien.

  Medisch gebruik

  Ostarine werd ontwikkeld hoofdzakelijk voor de behandeling van spier het verspillen en osteoporose. Niettemin, behoudt het ook stikstof en versterkt de verbindingen. Daarom is het een zeer veelzijdige samenstelling in kwesties van gezondheidsvoordelen.

  KOOP MK2866 + ÉÉN VRIJE FLES

  Atletisch gebruik

  De Ostarinewerken zoals anabole steroïden, maar met manier minder bijwerkingen, en bijna geen afschaffing. In feite, heeft het bloedwerk aangetoond dat ostarine HPTA (hypothalamic slijmachtige testicular as) door slechts 10-20% versus 95% die met anabole steroïden wordt gezien zal onderdrukken. Vandaar, kunt u ostarine als extra of solo samenstelling niet alleen tijdens uw cyclus, maar ook voor postcyclustherapie (PCT), en zelfs de het overbruggen fase gebruiken. Dit maakt tot ostarine een zeer veelzijdige samenstelling voor de atleet.

  De vrouwen zullen ostarine om een veel veiliger alternatief vinden te zijn aan anabole steroïden omdat het gezichtshaar, vergrote clitoris niet, of andere mannelijke trekken zal veroorzaken.

  Voorts ostarine ook populair onder powerlifters en bodybuilders toe te schrijven aan zijn capaciteit is om beenderen en verbindingen te versterken.

  Helende capaciteiten

  Een andere reden waarom ostarine onder bodybuilders en powerlifters zo populair is, is dat het sommige merkbare capaciteiten heeft om beenderen en verbindingen te versterken. Dit is een zeer belangrijke trek, aangezien de atleten dergelijke zeurderige verwondingen kunnen tegenkomen zoals voorarm of scheenbeensplinters, halspijn, gezamenlijke pijn, rugpijn en veel andere verwondingen die nooit schijnen weg te gaan. Jammer genoeg, maken vele atleten de fout om schadelijke drugs te nemen om de pijn af te stompen of te doden, die slechts een bandhulp is, en op lange termijn zal dit soort misbruik chronisch en permanent de verwonding maken gaan.

  Nochtans, kan ostarine zijn magisch werken door peessterkte, ligamentsterkte, en beendichtheid bij een dosis onder 20 milligrammen (mg) per dag te verhogen. Voorts behandelt het slechts omhoog niet het probleem – ostarine bevestigt het eigenlijk. Aldus, zullen de atleten van de helende gevolgen van ostarine voor hun ontstoken verbindingen houden.

  Het smeren

  Alle SARM, met inbegrip van ostarine, werden verboden door WADA (het Agentschap van de Wereldantidoping) begin 2008. Nochtans, hield dit verbod geen Nikita Novikov, Russische kampioensfietser, van het gebruiken van het tegen, aangezien hij voor het nemen van Ostarine in Juni 2013 werd opgeschort.

  Het stapelen

  Afhankelijk van de doelstellingen, zijn er een paar manieren om Ostarine te stapelen:
  1. Duurzaamheid: U kunt ostarine met cardarine voor verhoogde duurzaamheid vóór uw training of looppas stapelen.

  2. Anabole steroid stapel: U kunt toevoegen Ostabolic aan uw bestaande anabole steroid cyclus magere spiermassa en sterkte zonder extra bijwerkingen kan verhogen.

  4. Tijdens PCT of brug: Ostarine is minimaal onderdrukkend bij 25mg per dag voor 4 weken of minder. Aldus, kunt u het in uw postcyclustherapie, of uw het overbruggen fase stapelen, om sterkte en spier te handhaven.

  5. SARMs drievoudige stapel: Als u aan recomp (de massa van de bouwstijlspier terwijl tegelijkertijd het verliezen van vet), Ostarine-stapels prachtig met andarine en cardarine wilt.

  KOOP Drievoudig Stapelprotocol

  Bijwerkingen

  Ostarine is lever geen gifstof, en het zal bloeddruk of andere orgaanspanning niet veroorzaken.

  Nochtans, hebben sommige gebruikers gynecomastiaopeenhoping wanneer het runnen van hoge dosering voor lange perioden van tijd gemeld. Vandaar, zou het hebben van AI (aromataseinhibitor) op hand een goed idee kunnen zijn.

  Zoals verklaard, ostabolic is niet onderdrukkend wanneer gebruikt voor 4 weken of minder bij juiste dosering, zodat is geen PCT noodzakelijk. Niettemin, zouden zij die verkiezen om hogere dosering in werking te stellen, en voor langere perioden, een PCT moeten in werking stellen.

  Halveringstijd, gebruik en dosering

  De halveringstijd van Ostabolic is zeer robuuste 24 uren, zo slechts één keer per dag is de dosering noodzakelijk.

  De vloeibare vorm zou, in onmiddellijk moeten de mond worden gespoten, en worden geschud worden geslikt. Het wordt ook geadviseerd om neer met wat sap of water te achtervolgen. Voorts is het belangrijk om ostarine NIET te houden onder tong of de vloeistof in een kop te mengen, aangezien het kan worden verloren.

  De Ostabolicdosering is typisch tussen 12.5-50mg per dag. De lagere einddosering is voor zij die het voor zijn helende capaciteiten willen gebruiken, en de hogere einddosering is voor meer het recomping en aanwinst van de spiermassa.

   

   

   

  Naam Cas Nr
  Lgd-4033/Ligandrol 1165910-22-4
  Mk-677/Ibutamoren 159752-10-0
  SR9009 1379686-30-2
  RAD140 118237-47-0
  Ostarine/mk-2866 841205-47-8
  AICAR 2627-69-2
  Andarine S4/gtx-007 401900-40-1
  GW-501516/Cardarine 317318-70-0
  YK11 431579-34-9
  S23 1010396-29-8

   

   

  Mk-2866 Sarms-van de de Spiergroei van Poederostarine Professionele Bodybuilders 1

  Contactgegevens
  Passion Technology Development Limited

  Contactpersoon: Qin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  Vraag een offerte aan

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy China Goed Kwaliteit Injecteerbare Peptides Leverancier. © 2018 - 2020 peptide-steroids.com. All Rights Reserved.