Shangshuyuanzuiden van Nongye Rd., het Nieuwe District van Zhengdong, Zhengzhou, Henan, China 450000
Thuis ProductenSARMs

Lgd-4033 die de Vloeistof van Anabolicum PowderSARMs bouwt Spier met Opleiding wordt gecombineerd

Lgd-4033 die de Vloeistof van Anabolicum PowderSARMs bouwt Spier met Opleiding wordt gecombineerd

  • LGD-4033 Anabolicum PowderSARMs Liquid Build Muscle Combined With Training
  • LGD-4033 Anabolicum PowderSARMs Liquid Build Muscle Combined With Training
  • LGD-4033 Anabolicum PowderSARMs Liquid Build Muscle Combined With Training
 • LGD-4033 Anabolicum PowderSARMs Liquid Build Muscle Combined With Training

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Filter
  Certificering: GMP
  Modelnummer: 159752-10-0

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10 G
  Prijs: >6$
  Verpakking Details: Plastiek, bel, zilveren document, 1kg/bag, 100g/bag
  Levertijd: 3-7 dagen
  Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
  Levering vermogen: 1000kg
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Model No: 159752-10-0 Kwaliteitsnorm: Bp, USP, EP, Cp
  betalingsmethode: T / T, Western Union, Money Gram GS-code: 6809900000
  Het verschepen methode: EMS, DHL, Fedex, enz. (huis-aan-huis) naam: Lgd-4033 (anabolicum)

           Lgd-4033 (anabolicum) is sterkst in zijn klassen selectieve androgen receptormodulator (SARM)

   

  Profiel

  Lgd-4033 (anabolicum) is sterkst in zijn klassen selectieve androgen receptormodulator (SARM). Eigenlijk, is het één van nieuwste SARMs dat uit is gekomen, en is dichtste SARM die aan anabole steroïden kan worden vergeleken wanneer het over zuivere sterkte komt. Vandaar, is het sterkste SARM mg voor mg in termen van de massa u kunt aanzetten.

  Lgd-4033 die de Vloeistof van Anabolicum PowderSARMs bouwt Spier met Opleiding wordt gecombineerd

  Geschiedenis

  Lgd-4033 werden gecreeerd onlangs om scherpe en chronische spier te genezen die ziekten, kanker, en leeftijd verwant spierverlies verspillen. Daarom enkel als in het geval van anabole steroïden, werd LGD aanvankelijk gecreeerd voor medische doeleinden, en slechts na waren zijn voordelen voor atletische gepopulariseerde prestaties.

  Hoe het werkt

  Anabolicum werkt door aan androgen receptoren selectief te binden, betekenend dat het tot anabole activiteit slechts in beenderen leidt en spieren, in plaats van schade van prostate en sebaceous klieren, als anabole steroïden. In feite, meld me menselijke studies aan hebben aangetoond dat LGD 4033 onschadelijk wanneer gebruikt met een dosis onder 22 milligrammen (mg) per dag was. Voorts toonden de studies ook aan dat LGD magere spiermassa verbetert en lichaamsvet vermindert; welke met een ongelooflijke capaciteit komt om sterkte, terugwinning en algemene gezondheid op te voeren.

  Medisch Gebruik

  Lgd-4033, als al SARMs, hoofdzakelijk voor spier ontworpen werd die preventie verspillen. Niettemin, heeft het ook de capaciteit helpen kanker bestrijden, en handhaven de hulp oudere individuen sterkte en spier.

  Atletisch Gebruik

  Zoals hierboven vermeld, is LGD4033 meest machtige SARM in zijn klasse en dichtste aan anabole steroïden. Nochtans, komt het zonder de ruwe bijwerkingen en de strenge afschaffing van anabole androgene steroïden (AAS). Daarom zullen de atleten die in sterktesporten concurreren (Amerikaanse voetbal, gebiedssporten, rugby, hockey, en gewichtheffen) het meest LGD waarderen.

  Wat meer, powerliftersliefde LGD wegens zijn snelle de sterkteverbeteringen is – typisch, wanneer het doseren bij slechts 10mg per dag voor onder 8 weken zullen zij merkbare verbeteringen aan hun liften over de hele linie zien.

  Interessant, hoewel gekend niet voor zijn helende eigenschappen, scheurt LGD eerder omhoog niet de zachte weefsels zoals anabole steroïden, maar houdt hen wegens zijn capaciteit sterk om aan receptoren in beenderen te binden. Aldus, enkel als met al SARMs, is er overvloed van veelzijdigheid met LGD, die kan solo worden in werking gesteld, of met andere SARMS en/of anabole steroïden worden gestapeld. Dientengevolge, heeft de atleet vele verschillende opties afhankelijk van hun doelstellingen.

  Koop lgd-4033 +   2 Vrije Flessen

  Het stapelen

  Er zijn een paar manieren om lgd-4033, met elk van hen te stapelen die een verschillende reeks voordelen aanbieden aan de atleet.
  1. Het ophopen: LGD is beste SARM in zijn klasse wanneer het over het ophopen komt, en 10mg per dag 8 weken zal overvloed als solo gelopen zijn. Nochtans, zullen sommige ervaren atleten zo hoog zoals 15 of 20mg per dag gaan. Tijdens een het ophopen cyclus met LGD is het essentieel om aan omhoog uw calorieën en gewichtstrein ervoor te zorgen minstens 3-4 keer per week.

  2. Vet verlies: Een goede scherpe stapel zou LGD bij 5mg per dag met de gemiddelde dosissen S4-andarine en cardarine van GW combineren. Het gebruiken van LGD alleen wordt niet geadviseerd voor knipsel, aangezien het in synergisme met andere SARMs moet met deze bedoeling werken.

  3. Anabole steroid stapel: LGD kan als deel van uw anabole steroid cyclus worden gestapeld om magere spieraanwinsten en sterkte zonder extra bijwerkingen toe te voegen. Voor dit, kunt u overal tussen 3 en 15mg per dag van LGD in uw steroid cyclus toevoegen.

  4. Recomping: Recomping wordt door die gedaan die magere spiermassa kijken toe te voegen en lichaamsvet tegelijkertijd te branden. LGD is zeer goed bij dit toen samen met cardarine, een strikt dieet liep, cardio en een gewichtheffen.

  5. De stapel van de SARMsbrug: LGD wordt algemeen gebruikt in een brug met S4 helpen aanwinsten en sterkte binnen - tussen steroid cycli handhaven. Looppas 3-5mg per dag van LGD, en een gematigde dosis S4 samen met HCGenerate S. LGD zou niet tijdens postcyclustherapie (PCT) moeten worden gebruikt.

  KOOP SARMS-BRUGstapel

  Bijwerkingen

  Van al belangrijkste SARMs beschikbaar in de bodybuilding wereld, zijn lgd-4033 waarschijnlijk het sterkst en het meest onderdrukkend. Niettemin, is het duidelijk zelfs niet dicht bij zo onderdrukkend het zijn aangezien de anabole steroïden zijn. Vandaar, wordt een grondige postcyclustherapie geadviseerd na het lopen LGD.

  LGD is niet giftig, zodat is er geen behoefte om zich over leverkwesties ongerust te maken, en het zal uw lipiden of organen zoals anabole steroïden niet ook niet spannen. Nochtans, houd in mening dat als LGD als deel van uw anabole steroid stapel wordt gebruikt, het hoogst wordt geadviseerd u een steunsupplement zoals N2Guard gebruikt – denk niet dat LGD de ruwe bijwerkingen van anabole steroïden zal omkeren omdat het slechts hun kanten niet slechter zal maken.

  Koop lgd-4033 +   1 Vrije Fles

  Halveringstijd, gebruik en dosering

  De halveringstijd van LGD4033 is vrij lang in vergelijking met andere SARMs – tussen 26 en 38 uren. LGD is uiterst machtig, zodat is een kleine dosis dat alles is noodzakelijk. De gemiddelde dosis is 10mg per dag, en de lengte van cyclus is typisch 8 weken. Niettemin, is de doseringswaaier onderworpen aan gebruikersdiscretie, zo laag gaan zoals 2mg per dag en tot 20mg.

  Betreffende het adequate gebruik van LGD in vloeibare vorm, zou het moeten worden geslikt – spuit eenvoudig de vloeistof in de mond, onmiddellijk slikken, dan jacht neer met wat sap of water aangezien de smaak onplezierig kan zijn. Het is niet noodzakelijk om SARMs onder de tong te houden. Ook, zou u hen in een kop met andere vloeistoffen nooit moeten mengen.

   

   

  Naam Cas Nr
  Lgd-4033/Ligandrol 1165910-22-4
  Mk-677/Ibutamoren 159752-10-0
  SR9009 1379686-30-2
  RAD140 118237-47-0
  Ostarine/mk-2866 841205-47-8
  AICAR 2627-69-2
  Andarine S4/gtx-007 401900-40-1
  GW-501516/Cardarine 317318-70-0
  YK11 431579-34-9
  S23 1010396-29-8

   

  Contactgegevens
  Passion Technology Development Limited

  Contactpersoon: Eva Liu

  Tel.: +8618300705065

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  Vraag een offerte aan

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy China Goed Kwaliteit Injecteerbare Peptides Leverancier. © 2018 - 2020 peptide-steroids.com. All Rights Reserved.