Shangshuyuanzuiden van Nongye Rd., het Nieuwe District van Zhengdong, Zhengzhou, Henan, China 450000
Thuis ProductenBodybuildingspeptides

Injecteerbare van het het Poeder Vette Brandende Gewicht van FTTP Ruwe van het het Verlies99%+ Onderzoek Peptide Adipotide 2mg

Injecteerbare van het het Poeder Vette Brandende Gewicht van FTTP Ruwe van het het Verlies99%+ Onderzoek Peptide Adipotide 2mg

  • Injectable FTTP Raw Powder Fat Burning Weight Loss 99%+ Research Peptide Adipotide 2mg
  • Injectable FTTP Raw Powder Fat Burning Weight Loss 99%+ Research Peptide Adipotide 2mg
 • Injectable FTTP Raw Powder Fat Burning Weight Loss 99%+ Research Peptide Adipotide 2mg

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Filter
  Modelnummer: 221231-10-3

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Verhandelbaar
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: Plastic Buis/Flesje
  Levertijd: 1-3 de werkendag
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 10000vials/maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  kleur: Wit Vorm: Poeder
  naam: FTTP Specificaties: Flesje
  opslagruimte: 2--8 graad

  Injecteerbare vette brandende Peptide Adipotide van het gewichtsverlies 

   

  .

  Zo wat van Adipotide? Peptides zijn eenvoudige proteïnen. Zij functioneren in het lichaam als neurotransmitters die, die signalen verzenden en hormonale reactie beïnvloeden. Aangezien ik het begrijp, zijn zij vrij gemakkelijk samen te stellen. Om die reden, zijn peptides populair voor lichaam de bouwaanvulling. Adipotide verschijnt op websites die injecteerbare supplementen, de soort verkopen die in de professionele concurrentie worden verboden.

   

  Wat Adipotide is

  FTPP (Adipotide) is peptidomimetic (een kleine eiwit-als die ketting wordt ontworpen om peptide na te bootsen), omgezet in een experimentele proapoptotic die drug voor cellulaire dood wordt gebruikt. Zijn doel is tot het gewichtsverlies bij te dragen. Deze substantie heeft gunstige resultaten in tests getoond en zijn hoofdeigenschap is zijn bezit van snel verliesgewicht.

  Hoe werkt het?

  Injecteerbare van het het Poeder Vette Brandende Gewicht van FTTP Ruwe van het het Verlies99%+ Onderzoek Peptide Adipotide 2mg

  Adipotide wordt ontworpen aan doel-specifiek bloedvat, die vetweefsel voorzien van bloed. Dit proces veroorzaakt een krimpend effect op schepen, dat de vette cellen om op die schepen dwingt te voeden. Al dit mechanisme geeft oorsprong aan een apoptosis, die een proces van geprogrammeerde celdood van multicellular organismen is. Er zijn twee receptoren waar Adipotide bindt: ANXA2 en prohibitin; deze worden gevonden in bloedvat en verwezenlijken de functie van het leveren van wit vetweefsel.

  Resultaten en voordelen

  wegens de laidback levensstijl van mensen en de eigentijdse het werkmodaliteit, is de behoefte om fysische activiteit uit te oefenen verminderd, beweegt dit te zwaar en zwaarlijvig meer mensen ertoe om te worden. De mensen van de Adipotidehulp in het verminderen van hun gewicht in een paar maanden. Wanneer Adipotide de bloedlevering aan vette cellen afsnijdt, veroorzaakt dit proces het verlies van een bepaalde hoeveelheid lichaamsgewicht en tegelijkertijd een extra hoeveelheid verlies van de buik vet massa.

  Het beperkt het versterken gevolgen voor insulinegevoeligheid, drastisch verbeterend het. Het wordt weerspiegeld in een efficiënter gebruik van insuline op het lichaam, dat een positief effect bij het verminderen van de opgeheven niveaus van de bloedglucose heeft. Dit proces handhaaft gezondheid en staat het gebruik van de energie van de chemische voedingsmiddelen toe die het lichaam ontvangt.

  Sommige studies hebben aangetoond dat Adipotide metabolische syndroomsymptomen veroorzaakt die dorst en urination, ontwikkelen moeheid (vermoeidheid) en veroorzaken vage visie verhogen. Die zijn gevolgen met betrekking tot dit peptide en het is raadzaam zich van hen bewust te zijn.

  Nochtans, hebben de studies geen alles overtreffende nadelige gevolgen getoond. De deelnemers in de gevallenanalyse toonden geen symptomen van misselijkheid of eetlustverlies.

  Maar deze drug kan nadelige gevolgen op nier produceren; deze gevolgen zijn dose-dependent en die zijn omkeerbare verwondingen. Sommige van deze gevolgen worden getoond zoals reactieve/regeneratieve en reactieve/regeneratieve letsels in dit orgaan. De nier speelt drie zeer belangrijke rollen in het menselijke lichaam: het regelt water die (de waterovermaat verwijderen maar het behouden op het juiste moment), in evenwicht brengt de mineralen die van het lichaam (de correcte functionaliteit van het lichaam toestaan), en verwerkt nuttige hormonen (op de verordening van bloeddruk). In deze legt feiten het belang van de nier, evenals de mogelijke gevolgen dat zijn goede werking konden beïnvloeden.


  Injecteerbare van het het Poeder Vette Brandende Gewicht van FTTP Ruwe van het het Verlies99%+ Onderzoek Peptide Adipotide 2mgInjecteerbare van het het Poeder Vette Brandende Gewicht van FTTP Ruwe van het het Verlies99%+ Onderzoek Peptide Adipotide 2mg
   

  Adipotide 2mg, de Grondstof van 5mg
  Andere naam FTTP
  Functie gewichtsverlies
   

   

  Achtergrond:

  Adipotide is een nieuwe drug die één of andere belofte op het gebied van zwaarlijvigheidsonderzoek toont. Deze die drug werd aanvankelijk gecreeerd aangezien een kankerbehandeling wordt ontworpen om kankercellen van een bloed te verhongeren levert zodat zouden zij ophouden groeiend. De gevolgen van Adipotide hebben aangetoond dat de drug eigenlijk vette cellen die van bloed verhongert hen dwingen om in het lichaam te sterven en worden weer geabsorbeerd. De aanvankelijke tests werden gedaan op ratten en werden toen bewogen op apen. De resultaten van het testen op ratten toonden een 30 percentendaling van lichaamsgewicht. Na vier weken dagelijkse die injecties van Adipotide tegen vier weken van niet-behandeling worden gevolgd, verloren 10 zwaarlijvige vrouwelijke resusapen een gemiddelde van 11 percenten van hun lichaamsgewicht en 39 percent van vette stortingen. Het grootste deel van het verlies was ervaren tijdens de niet-behandelingsperiode.

   

  Het nieuws is niet groot allen waar deze drug niettemin betrokken is. Enkele hoofd negatieve bijwerkingen aan deze drug omvatten dehydratie en de kleine nierletsels, die onbehandeld weggingen konden tot niermislukking leiden. Zodra de drug werd beëindigd, verdwenen deze problemen. Nochtans, aangezien de drug aan menselijke klinische proeven vordert, zullen deze bijwerkingen moeten worden behandeld. Adipotide is nog ver van beschikbaar het zijn voor aankoop, maar de aanvankelijke studies maken het het correcte beloven.

  Contactgegevens
  Passion Technology Development Limited

  Contactpersoon: Eva Liu

  Tel.: +8618300705065

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  Vraag een offerte aan

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy China Goed Kwaliteit Injecteerbare Peptides Leverancier. © 2018 - 2020 peptide-steroids.com. All Rights Reserved.